Kävelyottelun tulos ja palkinnot

Kävellen kuntoon lokakuussa 2022

Lokakuussa järjestetty 29. Kivijärvi - Kannonkoski kävelyottelun voitti Kivijärvi.

Voitot ovat nyt 16 -13 Kivijärven hyväksi. Kivijärvellä korttien palauttajia oli 139, Kannonkoskella 148. Yhteensä kävelypisteitä kertyi Kivijärvelle 7155 ja Kannonkoskelle 7822, kun pisteet suhteutetaan väkilukuun tulos on 6,58-5,97p/ kävelijä. Täydet pisteet kävelleitä oli molemmissa kunnissa 25.

Tässä listaus Kivijärven voittajista. (xx tarkoittaa, ettei hän ole antanut lupaa nimensä julkaisemiseen ja hänelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti ja tulee noutaa palkintonsa kunnanvirastosta). Palkinnot sponsoroi: Kivijärven kunta, Apteekki, M market, Sale Kivijärvi, Candywell ja Pop pankki. Kiitos sponsoreille ja onnea voittajille.

50€ täydet pisteet kävelleiden kesken: xx (aikuinen)

50€ kaikkien kävelijöiden kesken: xx (koululainen)

Täydet pisteet kävelleet konvehtirasia lapsille: Saku Kumpulainen, xx, xx, xx, xx ja xx.

Täydet pisteet kahvi (Salesta):

Erja Moisio, Sirpa Manninen, Jari Sagulin, Sinikka Sagulin, Tiia Manninen, xx, xx, xx, xx, xx, xx, xx, xx, xx, xx, xx, xx, xx ja xx.

Lasten voitot:

3x Pop pankin kassi, 3x Pop pankin jääraappa, palapeli, 2x Kivijärvi-lippiksiä, Het pikkusen verran lippis, vesipyssy, pesuaine, kello, 5x Candywell karkkipussit, 4x heijastimet, kynttilä, vihreät kuulat, suklaa. Palkinnot viety koululle.

Aikuiset:

-Apteekki: Erja Moisio

- Vapaa-aikatoimi: Het pikkusen verran lippikset: xx ja xx, kirja: xx, Kivijärvi lippikset: xx ja xx, sieniveitsi: xx, palopeite: xx , teelusikka: xx.

-M market otsalamppu: xx

-Pop kassi: Olli-Pekka Paananen, xx, xx, xx, xx, xx ja xx.

-Pop jääskrapa: Juho Leppänen, 8* xx.

Pop heijastinliivit: xx ja xx.

 Sale: hygieniasetit: xx ja xx, kynttilä: xx, heijastin: Tiia Manninen, Mira Paananen, Kirsti Leppänen, ja 8* xx, tuoksukynttilät: Marja-Liisa Turpeinen ja xx, konvehtirasia: 4*xx, vihreät kuulat: xx, enkeli suklaa: 3*xx.