Lokakuun kävelyottelun tulos ja palkinnot

Lokakuun Kivijärvi- Kannonkoski kävelyottelun tulos ja arvonnat

Lokakuussa järjestetty 27. Kivijärvi - Kannonkoski kävelyottelun voitti Kivijärvi. Voitot ovat Kivijärven hyväksi 14 -13. Kivijärvellä korttien palauttajia oli 187, Kannonkoskella 131. Yhteensä kävelypisteitä kertyi Kivijärvelle 10 619 ja Kannonkoskelle 8006. Kun pisteet suhteutetaan väkilukuun Kivijärvi voitti tuloksella 9,67 -6,05. Täydet pisteet kävelleitä oli Kivijärvellä 51, kun taas vastaava luku oli Kannonkoskella 32. Kannonkoskella osanottajamäärä, kerätyt yhteispisteet ja täydet pisteet kävelleiden määrä laski mutta Kivijärvellä nousi määrät kaikissa.

Palkinnot on arvottu ja tässä on lista Kivijärven voittajista. (XX tarkoittaa, ettei hän ole antanut lupaa nimensä julkaisemiseen ja hänelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti voitostaan). Osan palkinnoista on lahjoittanut Sale, Sele Metalli Ky, M-market ja Candywell.

Pääpalkinto 50€: Akseli Kotilainen

Täydet pisteet kävelleiden kesken arvottu 50€: Sinikka Sagulin

Täydet pisteet kävelleille 1 paketti(500g) kulta katriina kahvia: Ritva Jylhä, Aili Sillanpää, Ilmi Kinnunen, Leena Linna, Raimo Pigg, Marja-Liisa Jylhä, Päivi Sagulin (peltokangas), Kauno Sagulin, Paavali Muhonen, Ritva Puranen, Ritva Turpeinen, Sirpa Manninen, Inkeri Muhonen, Aila Lindroth, Teppo Nikitin, Juha Minkkinen, Helka Linnanen, Matti Hertteli,  Sinikka Sagulin, Jari Sagulin, Tuomas Kultalahti, Päivi Hakkarainen,  Raija Matilainen, Erja Moisio, Elsa Hertteli, Markku Hakanen, Vilho Lyyra, Kalervo Kinnunen, Elmi Hänninen, Ulla Pohjonen, Paavo Niemelä, Ritva Taipale, Paavo Pekkarinen, Maila Hakkarainen, Kirsti Piispanen, Mikko Toikkanen, Sirpa Nikitin, Martta Kinnunen, Helena Sagulin, Liisa Rekonen, XX ja XX.

Lisäksi täydet pisteet kävelleet koululaiset saivat suklaakonvehtirasian: Oona, Mette, Aleksi, Tomi ja Iida Manninen, Onni Kivisalmi, Lyylia Kainulainen, Emma Pekkarinen ja xx.

Taskusadetakki: Mette Manninen, Tikkataulu: Aleksi Manninen, Retkipatja: XX, Otsalamppu: Lyylia Kainulainen, Palovaroitin: Päivi Hakkarainen, Antiikkikynttilät: Paavali Muhonen, Valoketju: Ritva Puranen ja Martta Kinnunen, Lumiharja: Juha Minkkinen, Otsalamppu: Vilho Lyyra, Lyhty: Sirpa Manninen ja XX, Ulkovalosarja: Paavo Niemelä ja Liisa Rekonen, Mikrokuituliinapaketti: Ritva Taipale, Kynttilä: Leena Linna, Pelikortit: Aila Lindroth, Tuoksutuikut: Kerttu Karstunen, Pehmoheijastin: Sirpa Nikitin, Istuinalusta: XX, Tua Halt-Kotilainen, Akseli Manninen, Maire Hautanen ja Sakari Oinonen, Tupla: Laura Kotilainen, Ella Pigg, Helmiina Kainulainen, Riku Leppänen ja Rasmus Nikitin, Peltirasia: Sandra Hakkarainen, Het pikkusen verran Kivijärveläinen tuubihuivi: XX, XX, Merja Salmi ja Riitta Tuikkanen, tuubihuivi: XX, kengänpohjalliset: XX ja Susanna Manninen, Taskulamppu: Roope Saren, Vesitiivis valokiekko: Jorma Kinnunen, Konvehtipaketti: Erkki Pirnes ja Juuso Pekkarinen, Uimarengas: Jare Salmela, Led-lyhty: Jouko Niskavaara, led-kynttilöitä: Juha Salmi, Juomapullo: XX, Vilkkuvalo: XX ja Minea Kainulainen, Salmiac mix: XX, Tatu Kallio, XX, XX, XX, Albiina Hytönen, Eila Hämäläinen, Antti Pohjonen, XX, XX, Leena Hakkarainen, Jouko Sepponen, Timo Honkamäki, Anni Leppänen ja XX.

Koululaisille on viety palkinnot kouluun, kahvipaketin voittaneet voivat lunastaa ne Salesta. Muut palkinnot tulee noutaa vapaa-aikatoimistosta tai kunnanviraston infosta (auki ma-pe klo 8-15, jos et pääse tuona aikana hakemaan soita Sinille: 044-4597872).

Onnea voittaneille ja iso kiitos kaikille osallistuneille!

järj. Kannonkosken Kiho, Kivijärven Kivekkäät, liikuntatoimet ja Pop pankki Kannonkoski