VAPAA-AIKATOIMI TIEDOTTAA KESÄSTÄ 2020

VAPAA-AIKATOIMI TIEDOTTAA KESÄSTÄ 2020

 

VAPAA-AIKATOIMI TIEDOTTAA KESÄSTÄ 2020

Kaikessa toiminnassa otamme huomioon hallituksen ohjeistuksen koronaan liittyen. Toivomme ja odotamme kuntalaisilta vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Suosittelemme seuraamaan ja noudattamaan viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia.
Kaikissa vapaa-aikatoimen paikoissa ja ohjatuissa toiminnoissa pätee seuraavat säännöt:
1. Noudata 2 metrin etäisyyttä ja huolehdi hygieniasta. Pese/desinfioi kädet mennen tullen
2. Älä mene sairaana yleisiin tiloihin tai osallistu ohjattuun toimintaan
3. Jos olet palannut ulkomailta noudata 2 viikon karanteenia
4. Yski/aivasta hihaan/kertakäyttöliinaan ja pese/desinfioi kätesi sen jälkeen
5. Harrastustoimintaan ei pidä osallistua, jos kokee tartuntariskin liian suureksi.
Lisäksi harrastuspaikkojen tarkentavat ohjeet on syytä lukea.
Kilpailut ja ohjatut toiminnat ovat maksuttomia, ellei sitä ole erikseen mainittu. Kaikissa tapahtumissa on sää varaus.

URHEILUPAIKAT

PELTOKANKAAN TENNISKENTTÄ
Tenniskentän ilmoitustaululla on ohjeistus mikä kaikkien pelaajien tulee lukea ennen pelaamista.
Pelaaminen maksutonta. Vuoroja ei tarvitse varata ennakkoon. Kentillä ei ole käsienpesu mahdollisuutta, joten omaa käsidesinfiointiainetta suositellaan ottamaan mukaan.

KUKKONIEMEN UIMARANTA, RANTALENTOPALLOKENTTÄ JA LEIKKIPAIKKA
Rantalentopallokenttä uimarannalla on vapaasti käytettävissä. Pelatessa samalla pallolla älä koskettele silmiä, nenää tai suuta tartuntavaaran takia.

URHEILUKENTTÄ
Lue urheilukentän käytön ohjeistus ennen käyttöä. Urheilukentällä ei ole käsienpesu pistettä. Ota tarvittaessa oma desinfiointipullo mukaan.
14.5-31.5. urheilukentällä voi samanaikaisesti olla yhteensä enintään 30 henkilöä ja hekin enintään 10 henkilön ryhmiin jakautuneina siten, ettei lähikontakteja synny. Henkilömäärärajoituksia lievennetään 1.6. alkaen 50 henkilöön.
Varastossa olevat yleisurheilun perusvälineistöt eivät ole käytettävissä koronaepidemian aikana. Korkeushyppypaikan sadepeite laitettava hyppäämisen jälkeen paikalleen. Sadepeitteen päälle ei saa hypätä.

TAINIONMÄEN KOULUN LEIKKIPAIKKA VAPAASTI KÄYTETTÄVISSÄ

JALKAPALLOKENTTÄ
Vapaasti käytettävissä. 14.5.-31.5. voi isolla kentällä olla samanaikaisesti yhteensä enintään 30 henkilöä 10 hengen ryhmiin jakaantuneina siten, ettei lähikontaktia synny. Henkilömäärärajoituksia lievennetään 1.6. alkaen 50 henkilöön.

PELTOKANKAAN 21- VÄYLÄINEN FRISBEEGOLFKENTTÄ
Vapaasti käytettävissä. Muistathan 2 metrin etäisyyden muihin sekä alle 10 henkilön kokoontumisen 31.5 asti.

LIIKUNTASALI
Suljettu kesän 2020.

KUNTOSALIT
Suljettu toistaiseksi (koronaepidemian siivousohjeet yhdistettynä resurssipulaan emme pysty avaamaan vielä kuntosaleja, tilanne elää ja kuntosali(t) aukaistaan heti kun on resursseja siivoukseen, mahdolliset lomautukset vaikuttaa tähän myös)

KILPAILUT

YLEISURHEILUKILPAILUT
Keskiviikkona 24.6 klo 18 ikäkausikilpailut T/P5-7-9-11-13-15 3-ottelu: 40/60/100 m- korkeus- keihäs
Keskiviikkona 8.7 klo 18 Ikäkausikilpailut T/P5-7-9-11-13-15 3-ottelu: 100/200/300 m-aitajuoksu 40/60/100- kiekko/kevyt kumikiekko
Keskiviikkona 22.7 klo 18 Ikäkausisarjojen pitäjänmestaruuskilpailut. T/P5-7-9-11-13-15 3-ottelu: 40/60/100 m-pituus-kuula
Tiistaina 19.8 klo 18 Aikuisten avoimet pitäjänmestaruuskilpailut. N/M, N50, M40-50-60-70-80 Heitto 4-ottelu: kuula-kiekko-keihäs-moukari

Syksyllä mahdollisesti Hannunkivi- juoksu. Tästä lisää myöhemmin.

FRISBEEGOLFIN VIIKKOKILPAILUT
14.6. alkaen joka toinen sunnuntai klo 16. Järjestäjänä frisbeegolfjaosto.
Syksyllä pitäjänmestaruuskilpailut.

TENNIKSEN KIVIJÄRVI OPEN
Tarkoitettu Kivijärvisille ja kesäkivijärvisille. Turnaus alkaa to 23.7. klo 18 ja pelataan rennosti ottelut sovitellen jokaisen aikatauluihin. Palkintoina pokaalit. Jos et pääse aloituspäivänä kentälle, voit ilmoittautua puhelimitse Heikki Hakkaraiselle p. 040-9109084. 4-pelit pelataan mahdollisesti myös.

OHJATUT TUNNIT

YLEISURHEILUKOULU URHEILUKENTÄLLÄ
Kivijärven Kivekkäät ja vapaa-aikatoimi järjestää kesällä yleisurheilukoulun, jossa harjoitellaan eri lajien perustekniikkaa (mm. kiekko, kuula, juoksu, korkeushyppy). Lajit vaihtelevat eri kerroilla. Harjoittelussa otetaan huomioon hallituksen koronaohjeet. Urheilukoulu on tarkoitettu peruskouluikäisille.
Harjoituskerrat ovat keskiviikkoisin: 17.6., 1.7. ja 15.7. klo 18 alkaen (kesto noin tunti).

TENNIKSEN ALKEITA
Tennisjaosto ja vapaa-aikatoimi järjestää tenniksen alkeiden opetusta 4.6. ja 5.6. klo 18. Tavoitteena opetella mm. lyöntiasentoa, perustekniikkaa ja pisteiden laskemista.

FRISBEEGOLFIN ALKEET
Frisbeegolfjaosto järjestää kesäkuun jokainen tiistai frisbeegolfin alkeisopetusta. Opetus on tarkoitettu kaikille halukkaille ja rajoitukset otetaan huomioon. Ota omat kiekot mukaan (putteri, lähestymiskiekko, pitkänmatkan kiekko), tai lainata voit paikan päältä jaostolta. Opetus alkaa aina kello 17. Päivämäärät ovat: 2.6, 9.6, 16.6, 23.6 ja 30.6.

OHJATUT TUNNIT LAPSILLE (n.6-13-vuotiaille)
Ohjelmat on suunniteltu niin, että 2m turvavälit säilyvät ja hygieenisyys on otettu huomioon.
SUMMERI 8.-12.6
4H yhdistyksen ja vapaa-aikatoimen yhdessä järjestämä päiväleiri 0-6. luokkalaisille. Kokoontuminen aamuisin klo 9 Kivijärvi-talolle, josta myös haku klo 14. Osallistumismaksu 10€/viikko. Omat eväät mukaan. Ilmoittautumiset 3.6. mennessä: tarja.alainen(at)kannonkoski.fi/ 040-8400229/ wilman kautta.
TO 18.6. KUNTOPIIRI
Jalkapallokentällä klo 11 oman kehon painolla lihaskuntoa.
TO 25.6. PIHAPELEJÄ
Klo 11 jalkapallokentällä (mm. mölkky, petankki, kroketti)
TO 2.7. PIHAPELEJÄ
Klo 11 jalkapallokentällä (mm. mölkky, petankki, kroketti)

(huom. lapset voivat osallistua myös seuraaviin ohjelmiin: tenniksen alkeet, frisbeegolfin alkeet, yleisurheilukilpailut, yleisurheilukoulu, frisbeegolfkilpailut, pyöräilytapahtumat jne.)

LIIKUNTARYHMÄT AIKUISILLE/NUORILLE
Liikuntaryhmissä otetaan huomioon hallituksen ohjeistukset. Ohjattuun harrastustoimintaan ei pidä osallistua, jos kokee tartuntariskin liian suureksi. Suositellaan pukeutumaan joustaviin vaatteisiin, lenkkareihin ja ottamaan juomapullon mukaan.

MA 8.6. klo 18 KUMINAUHAJUMPPA
Jalkapallokentällä. Ota mielellään oma kuminauha mukaan, mutta jos sitä ei ole saat lainaa. Jokaiselle on merkattu jumppapaikka tötsällä, että etäisyys säilyy koko ajan hyvänä.

TO 11.6. klo 18 LEIKKIPAIKKAJMPPA
Koulun pihalla. Tämän jumpan tavoitteena on antaa vinkkejä vanhemmille miten leikkipaikoilla voi jumpata samalla kun tuo lapsen leikkimään. En suosittele ottamaan lapsia tälle kerralle mukaan, että liikkeet pystytään tehdä keskittyneesti. Jos haluat, voit ottaa muistiinpanovälineet mukaan niin liikkeet pysyvät varmasti ”muistissa”.

MA 15.6. klo 18 LAVIS
Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon.
Paikkana jalkapallokenttä/liikuntasali. Ohjaajana Seija Sorsamäki.

TI 16.6, 23.6 ja 30.6 klo 10 IKÄÄNTYVIEN JUMPPA
Paikkana jalkapallokenttä, jonne merkataan jumppapaikat tötsällä, että etäisyys säilyy koko ajan hyvänä. Jumppa on tarkoitettu yli 70-vuotiaille ja tehdään ilman välineitä. Jumpan kesto on noin tunti. Ohjattuun harrastustoimintaan ei pidä osallistua, jos kokee tartuntariskin liian suureksi.

TO 18.6. KAHVAKUULATREENI
Koko kehon kahvakuulatreeni jalkapallokentällä. Oma kuula mukaan. Voit etukäteen tiedustella lainakuulaa p. 044-4597872.

MA 22.6. klo 18 KOVA TREENI
Kuntoradalla. Loikkia ja mäkijuoksua. Jos haluat todella haastaa kuntosi kannattaa tulla mukaan. Aloitus tenniskentän parkkipaikalta. Juomapullo mukaan! ps. älä arastele tulla, jokainen tekee treenin oman kuntonsa mukaan, mutta tavoitteena on pistää jokainen lujille.

MA 29.6. klo 18 SAUVAKÄVELYÄ
Aloitus kuntotuvalta. Katsotaan aluksi tekniikkaa ja tehdään sen jälkeen yhteinen lenkki. Aloitus kuntotuvalta. Osallistujilla oltava omat sauvat.

PERINTEISET PYÖRÄILY TAPAHTUMAT:

PYÖRÄILIJÖIDEN TAPAAMINEN YLÄPÄÄSSÄ
Kivijärven ja Kannonkosken pyöräilijöiden tapaaminen Yläpäässä keskiviikkona 25.6 klo 19.00.
Kahvi- ja mehutarjoilu klo 18.30-19.00. Arvontaa.
Tapaamispaikka Yläpäässä Sinisentien ja Kivijärventien risteyksen välittömässä läheisyydessä käytöstä poistetun hiekkatien päässä.
Tapaamispaikalla noudatetaan hallituksen koronaohjeita, mm. kahden metrin etäisyyttä toisiin. Sairaana ei saa osallistua.
Kivijärven vapaa-aikatoimi Kannonkosken liikuntatoimi Kannonkosken-Kivijärven 4H-yhdistys

KIVIJÄRVI-PYÖRÄILY LAUANTAINA 13.6
Matkat: 70 km ja 44 km.
Reitti: Liikuntasali Koirasalmen luontopolun risteys lähellä Perhon rajaa (lyhyen reitin kääntöpaikka / huoltopiste mehua ja pikkupurtavaa) – Möttönen (huoltopiste mehua ja pikkupurtavaa) – Liikuntasali (maalissa mehua ja makkaratarjoilu.
Yhteislähtö liikuntasalilta klo 10.00.
Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 50 euron lahjakortti ja 5 pakettia kahvia.
Kaikille osallistumismitalit.
Pyöräilykypärä pakollinen, suositellaan lisäksi huomioliivin käyttöä.
Pyöräilijöiden mukana seuraa huoltoauto.
Osallistumismaksu 5€ käteisellä lähtöpaikalta.
Tapahtumassa noudatetaan hallituksen linjaamia ohjeita koronan ehkäisyyn ja leviämiseen. Sairaana ei saa osallistua tapahtumaan ja etäisyys muihin täytyy pitää koko ajan vähintään kahdessa metrissä myös taukopaikoilla!

MESTARIPYÖRÄILIJÄ 2020
Suoritusvaatimuksena on 1000 kilometrin pyöräily 27.4.-13.9.2020 välisenä aikana. Mestaripyöräilijät palkitaan tyylikkäällä pystillä ja rajan saavuttaneiden kesken arvotaan viisi 20 euron lahjakorttia.
Kampanjajakson aikana eniten pyöräillyt mies ja nainen palkitaan pokaalilla. Lisäksi kaikkein eniten pyöräillyt saa 50 euron lahjakortin.
Kaikkien vähintään 300 kilometriä pyöräilleiden kesken arvotaan viisi 20 euron lahjakorttia ja 15 pakettia Kulta Katriina-kahvia.
Suorituskortteja saatavana juhannukseen saakka Salesta. Suorituskortiksi käy myös oma vapaamuotoinen pyöräilypäiväkirja. Korttien palautus Saleen/kunnanviraston pääoven luona olevaan postilaatikkoon 27.9. mennessä.
Huom! Tulokset ja palkintoarvonnan voittajien nimet julkaistaan tietosuoja-asetuksesta johtuen vain suorituskortissa annetun suostumuksen (merkitään rastilla) perusteella. Kampanjaan ja arvontaan osallistuminen ei edellytä suostumuksen antamista.Sähköavusteisella pyörällä ajaessasi vähennä kilometreistä puolet pois. Sähköpyörällä ei voi voittaa kilpailua (joten ilmoita myös oletko ajanut sähköpyörällä tuloksen).

NUORISOTALO KIINNI KESÄN.

MEIDÄN TUPA KIINNI KESÄN.