Kansanhiihtokaudenpäätös ja Mestaripyöräilyn aloitus (muokattu12.5).

Kansanhiihtokausi loppuu tänään.

Suoritusten kirjanneiden kesken arvotaan 3x30€lahjakortti sekä 15x paketti kahvia(lapsille suklaata).
Talven aikana kaksi eniten hiihtänyttä palkitaan pokaalilla ja voittaja saa lisäksi 50€ lahjakortin.

Tulokset voi tuoda kunnanviraston pääovien vieressä olevaan postilaatikkoon tai lähettää sähköpostina minulle viimeistään 4.5. sini.hakkarainen [at] kivijarvi.fi

muok. 12.5. Kaikille arvonnan voittajille on ilmoitettu.

 

Mestaripyöräilijä 2020

Suoritusvaatimuksena on 1000 kilometrin pyöräily 27.4.-13.9.2020 välisenä aikana.  Mestaripyöräilijät palkitaan tyylikkäällä pystillä ja rajan saavuttaneiden kesken arvotaan viisi 20 euron lahjakorttia.

 Kampanjajakson aikana eniten pyöräillyt mies ja nainen palkitaan pokaalilla.  Lisäksi kaikkein eniten pyöräillyt saa 50 euron lahjakortin. 

 Kaikkien vähintään 300 kilometriä pyöräilleiden kesken arvotaan viisi 20 euron lahjakorttia ja 15 pakettia Kulta Katriina-kahvia.  

 Suorituskortteja saatavana juhannukseen saakka Salesta.   Suorituskortiksi käy myös oma vapaamuotoinen pyöräilypäiväkirja. Korttien palautus kunnanviraston pääoven luona olevaan postilaatikkoon 27.9. mennessä.

 Huom!  Tulokset ja palkintoarvonnan voittajien nimet julkaistaan tietosuoja-asetuksesta johtuen vain suorituskortissa annetun suostumuksen (merkitään rastilla) perusteella. Kampanjaan ja arvontaan osallistuminen ei edellytä suostumuksen antamista.

 

Vapaa-aikatoimi