Varhaiskasvattajan toistaiseksi täytettävä tehtävä

 

Kivijärvi on noin 1100 asukkaan kunta pohjoisessa Keski-Suomessa Suomenselän alueella. Kaunis luonto, kalaisat järvet ja mukavat ihmiset toivottavat sinut tervetulleeksi Keski-Suomen suvipitäjään!

Kivijärven kunta hakee innostunutta, kannustavaa ja lapsilähtöistä

VARHAISKASVATTAJAA

toistaiseksi täytettävään tehtävään

Oletko sinä etsimämme hyvä tyyppi ja alan ammattilainen? Saatko lapset loistamaan, oppimaan ja innostumaan? Sytyt lasten kanssa työskentelystä ja sinulla on vahva osaaminen suunnitella ja toteuttaa tavoitteellista, pedagogista ja kokonaisvaltaista varhaiskasvatusta. Jaat yhteisen arvoperustan varhaiskasvatuksen toteuttamisesta yksilöllisesti, tasavertaisesti, vanhempien vakaumuksia kunnioittaen, avoimesti, turvallisesti ja luotettavasti, sosiaalisuuteen kasvattaen sekä läheisyyttä ja lämpöä luoden.

Tulethan meille töihin!

Tehtävä täytetään 1.8.2018 lukien tai sopimuksen mukaan toistaiseksi. Arvostamme lain 272/2005 § 7 mukaista lastentarhanopettajan kelpoisuutta, mutta otamme huomioon myös muut hakijat. Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Sovellamme täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote tulee esittää ennen työn vastaanottamista.


Lähetä hakemuksesi sekä tarvittavat kelpoisuuden ja kokemuksen osoittavat todistukset to 24.5.2018 klo 10.00 mennessä osoitteella Kivijärven kunta, varhaiskasvatusjohtaja, Virastotie 5 A, 43800 Kivijärvi tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Paulan lisäksi (p. 044 459 7858) lisätietoja voit kysyä sivistysjohtaja Hanna-Kaisa Pekkariselta p. 044 459 6150 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 Kivijärvellä 8.5.2018

Kivijärven kunta / Sivistysosasto


 
   
 
   


 

 

 

 

 


Log in