Hae äidinkielen ja kirjallisuuden opettajaksi!

Tainionmäen kouluun haetaan äidinkielen ja kirjallisuuden päätoimista tuntiopettajaa.

Tehtävä on vakituinen 1.8.2024 alkaen ja siihen voidaan sisällyttää myös muita opetettavia aineita. Tainionmäen koulua käyvät kuntamme kaikki noin sata 0-9. vuosiluokan oppilasta, joiden opettamisesta tehtävään valittava huolehtii yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. 

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät OVTESin mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta, esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain nro 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen mervi.isojarvi [at] kivijarvi.fi (mervi[dot]isojarvi[at]kivijarvi[dot]fi)  viimeistään 28.5.2024 klo 23.59. Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Haastattelut voidaan pitää jo hakuaikana.

Lisätietoja: rehtori Mervi Isojärvi puh. 044 459 7860 klo 9-15.


Kivijärven kunta sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa, Suomenselän alueella ja täältä löytyy myös Tainionmäen yhtenäiskoulu. Koulumme on äskettäin remontoitu ja meillä on noin 100 oppilasta. Opetusryhmät ovat pienet, oppilaat ovat yhteistyötaitoisia ja koulussamme on hyvä yhteishenki. Joko kiinnostuit? Tule meille töihin, pieneen ja vireään kouluyhteisöön!