Työpaikat

Kivijärven kunnan alueen ja lähialueiden avoimia työpaikkoja ja työllistymismahdollisuuksia voit hakea seuraavien verkkosivustojen avulla.

Työ- ja elinkeinotoimisto

OivaTyö Oy

OivaTyö Oy on rekrytointipalveluita ja vuokratyövoimaa sekä henkilöstöhallintoon liittyviä palveluita tarjoava yritys Kannonkoskella. Toimintamme keskittyy pohjoiseen Keski-Suomeen, mutta palvelemme yrityksiä valtakunnallisesti. Palvelutarjontaamme kuuluu lisäksi kotiapupalvelut yksityishenkilöille, yhdistyksille ja yrityksille.                 

Rekrytointipalvelut

Autamme yrityksiä työntekijöiden rekrytoinnissa ja välitämme vuokratyövoimaa. Räätälöimme rekrytointipalvelut yrityskohtaisesti ja voimme hoitaa rekrytointiprosessin alusta loppuun tai vain jonkin osan siitä.

Lue lisää rekrytointipalveluistamme https://www.oivatyo.fi/henkilostopalvelut/

Henkilöstöhallintopalvelut

Tarjoamme räätälöityjä henkilöstöjohtamiseen ja henkilöstöhallintoon liittyviä palveluita yrityksille sekä työllisyyskoordinaatiopalveluita kunnille.

Voimme olla avuksi esimerkiksi työntekijän eläkejärjestelyissä tai työhön paluun tukemisessa pitkän sairausloman jälkeen, kehityskeskustelujen pitämisessä, työyhteisötaitojen kehittämisessä tai vaikka virkistys- ja TYHY-päivien suunnittelussa ja vetämisessä. 

Kotiapupalvelut

Palveluihin kuuluu koti- ja toimitilasiivoukset, avustaminen, asiointiapu, saattajapalvelu ja pienet pihatyöt. Palvelua voi ostaa yksityiset henkilöt, yhdistykset, yritykset ja muut toimijat. Tarjoamme kotiapua Karstulassa, Kyyjärvellä, Kannonkoskella, Kivijärvellä, Kinnulassa, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Pylkönmäellä, Viitasaarella ja Perhossa.

Lue lisää kotiapupalveluistamme https://www.oivatyo.fi/kotiapu/ 

Avoimet työpaikat

Asiakasyrityksemme hakevat kauttamme työntekijöitä monenlaisiin tehtäviin. Katso avoimet työpaikat https://www.oivatyo.fi/avoimettyopaikat/ 

Hae rohkeasti, uusi työpaikkasi saattaa olla vain hakemuksen päässä!

(päivitys 23.2.2023/PO)

Oiva-kukka.png