Hae eskariopeksi!

Kivijärven kunta hakee esiopetuksen opettajaa. Opettaja työskentelee esiopetusryhmän opettajana (20 t/vko) Tainionmäen yhtenäiskoulussa. Tehtävään voidaan sisällyttää muutamia muita opetustunteja koulussa tai varhaiskasvatuksessa. Valinnassa katsotaan eduksi lisäkelpoisuutesi toimia varhaiskasvatuksen erityisopettajana. Esiopetuksen opettajan tehtävä täytetään vakinaisesti.

Tehtävän kelpoisuusehtona on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 7 mukainen kelpoisuus.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät virkaehtosopimuksen mukaan.

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Täytössä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemus ansioluetteloineen lähetetään 11.4.2023 klo 16.00 mennessä osoitteeseen mervi.isojarvi [at] kivijarvi.fi (mervi[dot]isojarvi[at]kivijarvi[dot]fi). Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Haastattelu voidaan pitää jo hakuaikana.

Lisätiedot: rehtori Mervi Isojärvi, mervi.isojarvi [at] kivijarvi.fi (mervi[dot]isojarvi[at]kivijarvi[dot]fi), puh. 044 459 7860 klo 9-15.
 

Kivijärvi on noin 1100 asukkaan kunta pohjoisessa Keski-Suomessa Suomenselän alueella. Kaunis luonto, kalaisat järvet ja mukavat kuntalaiset toivottavat sinut tervetulleeksi Keski-Suomen suvipitäjään!

Tainionmäen koulu on äskettäin remontoitu ja meillä on noin 100 oppilasta. Opetusryhmät ovat pienet, oppilaat ovat yhteistyötaitoisia ja koulussamme on hyvä yhteishenki. Joko kiinnostuit? Tule meille töihin, pieneen ja vireään kouluyhteisöön!