Hae matemaattisten aineiden opettajaksi!

Kivijärven kunta sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa, Suomenselän alueella ja täältä löytyy myös Tainionmäen yhtenäiskoulu. Koulumme on äskettäin remontoitu ja meillä on noin 100 oppilasta. Opetusryhmät ovat pienet, oppilaat ovat yhteistyötaitoisia ja koulussamme on hyvä yhteishenki. Joko kiinnostuit? Tule meille töihin, pieneen ja vireään kouluyhteisöön!

Kuva, joka sisältää kohteen logo</p>
<p>Kuvaus luotu automaattisestiTainionmäen yhtenäiskouluun haetaan matematiikan, fysiikan ja kemian lehtoria. Tehtävä on vakituinen ja alkaa 1.8.2023.

Työhön kuuluu opetettavia tunteja pääosin vuosiluokilla 6-9. Tehtävään voidaan sisällyttää myös muita perusopetuksen oppitunteja.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät OVTESin mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen mervi.isojarvi [at] kivijarvi.fi 11.4.2023 klo 16 mennessä. Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Haastattelut voidaan pitää jo hakuaikana.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/ 2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja: rehtori Mervi Isojärvi puh. 044 4597860 klo 9-15 tai mervi.isojarvi [at] kivijarvi.fi.