Hae perhepäivähoitajaksi!

Kivijärvi on noin 1 100 asukkaan kunta pohjoisessa Keski-Suomessa Suomenselän alueella. Päiväkoti Nuppukummun lisäksi haluamme tarjota perhepäivähoitoa – joko hoitajan kotona tai kunnan osoittaman ryhmäperhepäiväkodin tiloissa.

Kivijärven kunnassa on haettavana

PERHEPÄIVÄHOITAJAN TOIMI

Perhepäivähoitajan työ on unelmatyö sinulle, joka pidät lapsista ja haluat työskennellä kodinomaisessa ympäristössä – joko kotonasi tai kunnan osoittamissa tiloissa. Perhepäivähoito on pienessä ryhmässä tapahtuvaa päivähoitoa, jossa tärkeänä osana ovat perushoito ja leikki. Pienessä, turvallisessa ryhmässä lapsi saa yksilöllistä hoitoa ja kasvatusta. Perhepäivähoitaja huolehtii itsenäisesti lapsiryhmänsä perushoidosta, ruokahuollosta, ulkoiluista, päivälevosta sekä muun toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta.  Perhepäivähoito on osa varhaiskasvatusta, joten yhteistyötä teet ja tukea saat päiväkodista. Työskentely on mahdollista myös ryhmäperhepäiväkodissa, jossa voi työskennellä toinenkin päivähoidon ammattilainen.

Kelpoisuusvaatimuksena on perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus (varhaiskasvatuslaki 540/2018 29 §). Arvostamme pedagogista osaamista, positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot ja palkka määräytyvät KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote nähtäväksi sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Täytössä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimi on vakituinen ja pyritään täyttämään 1.9. lähtien tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi sekä tarvittavat kelpoisuuden ja kokemuksen osoittavat todistukset tai ansioluettelo pe 26.8.2022 klo 15 mennessä sähköpostilla pirkko.oinonen [at] kivijarvi.fi (myös lisätiedot).