Rehtorin virka avoinna

Kivijärven kunnassa on haettavana rehtorin virka. Virka täytetään 1.8.2023 alkaen toistaiseksi.

Työsi perusopetuksen rehtorina tapahtuu seitsemän vuotta sitten remontoidussa Tainionmäen koulussa, jota käyvät kuntamme kaikki noin sata oppilasta esiopetuksesta yhdeksänteen vuosiluokkaan. Opetustunteja sinulla on 5-7 viikossa ja alaisia noin 15 henkilöä. Työsi sisältää päivittäistä pedagogista ja hallinnollista johtamista.  

Kelpoisuusehtona on perusopetuksen rehtorilta vaadittava, asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Perusopetus on lähellä sydäntäsi. Haluat kehittää johtamaasi koulua myönteisellä otteella yhteistyössä henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa. Arvostamme myönteistä, ulospäin suuntautuvaa ja ajanhermolla olevaa työotetta ja ajantasaista rehtorikokemusta yhtenäiskoulusta.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Sovellamme täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote tulee esittää ennen viran vastaanottamista.

Hakuaika: Sivistyslautakunnalle osoitettu hakemus kelpoisuustodistuksineen ja ansioluetteloineen tulee toimittaa pe 14.4.2023 klo 16.00 mennessä. Postita hakemus määräaikana osoitteella Sivistyslautakunta, Virastotie 5 A, 43800 Kivijärvi tai sähköpostilla (otsikoksi hakemus) pirkko.oinonen [at] kivijarvi.fi. Lisätietoja antavat sivistysjohtaja Pirkko Oinonen, 044 459 7871 ja sivistyslautakunnan puheenjohtaja Klaus Leppänen, 044 293 5652.

Sivistyslautakunta