Kivijärvi-hiihdot

XXXVIII Kivijärvi-hiihdot  / Kivijärvi su 28.2.2021

 

KILPAILUOHJEET (täydennetään kilpailun lähestyessä tarpeen mukaan)

Yleistä - korona
Kilpailut ovat tarkoitettu koronapandemian johdosta vain kilpailuun osallistuville urheilijoille ja heidän välttämättömille huoltajilleen. Yleisöllä ei ole pääsyä tapahtumaan. Noudatamme Okm:n ja THL:n ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksissa. Lue https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus. Paikalle tulemalla hyväksyt kotimaiset kilpailusäännöt ja nämä järjestäjän antamat ohjeet.

Jos saat tapahtuman jälkeen koronaan sopivia oireita, toimi THL:n sivuston ohjeiden mukaisesti: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus.
Jos sinulla todetaan koronavirus viikon sisällä kilpailutapahtuman jälkeen, pyydämme ilmoittamaan siitä kilpailujärjestäjälle sähköpostitse: sini.hakkarainen [at] kivijarvi.fi.

Näin toimimme

HUOM, MIKÄLI SINULLA ON MINKÄÄNLAISIA OIREITA TAI TUNNET ITSESI SAIRAAKSI – ÄLÄ TULE KILPAILUPAIKALLE!

Kilpailualueella on käytettävä kasvomaskia. Kasvomaski on pakollinen aina paitsi kilpailijoilla kilpailun ja verryttelyn aikana. Järjestäjä ei tarjoa kasvomaskeja. Varaa mukaan riittävästi omia.

· Järjestäjä seuraa turvavälien ja maskinkäytön toteutumista tapahtumaan osallistuvien joukossa ja ohjeistaa tarvittaessa.

·   Kilpailuihin osallistuvat urheilijat ja huoltajat ovat kilpailupaikalla ulkotiloissa.

·    WC-tilat on sisällä. Wc- tiloihin jonottaessa pidetään riittävät turvavälit.

·   Kilpailun aikataulu porrastetaan niin, että yhtä aikaa paikan päällä on mahdollisimman vähän kilpailijoita sekä huoltajia.

· Tule mahdollisimman myöhään ennen lähtöä ja poistu mahdollisimman nopeasti

·  Ylimääräinen aika suositellaan viettämään ulkotiloissa turvavälit huomioiden tai omissa autoissa.

·     Pintoja pyyhitään järjestäjän toimesta tapahtuman aikana.

·     Lataa Koronavilkku-sovellus!!!

Kilpailukanslia

Fyysistä kilpailukansliaa ei ole. Tulospalveluun/kilpailuun liittyviin asioihin vastaa Ilari 050-4120551 / Martti 040-5584680 .

Kilpailunumerot

Kilpailunumerot noudetaan omatoimisesti lähtöalueen lähistöllä olevalta aidalta. Paikalla on myös lähtöluettelot, joista numeron voi varmistaa. Jokainen on vastuussa siitä, että ottaa oikean numeron. Väärän numeron ottaneet hylätään/ei päästetä matkaan. Ongelmatapauksissa soita 044-4597872.

Ilmoitus/tulostaulu

Fyysistä tulostaulua ei ole. Tiedottaminen tapahtuu kuuluttamalla ja tällä nettisivustolla. Myös tulokset ja lähtöluettelot tulee tälle sivulle omaan alavalikkoon.

Paikoitus

Kilapilualueen läheisyydessä. Liikenteenohjaus.

Voitelu/suksihuolto

Kilpailukeskuksessa ei ole suksihuoltotilaa käytössä.

Kilpailuradat

Kilpailussa käytössä 2,5 ja 3 km rata.

Lähtö ja maali

Lähtö- ja maalialue vain kilpailijoille. Lähtöalueelle päästetään noin 5min ennen lähtöä. Maalissa kukin kilpailija palauttaa itse numerolappunsa maalissa sijaitsevaan laatikkoon. Palauttamattomasta numerolapusta perimme 50€ maksun.

Sääntörikot ja ongelmatilanteet kilpailun aikana

Kilpailussa on tuomarineuvosto (ks. kilpailuorganisaatio). Protestiaika 15 min tulosten julkistamisen jälkeen. Protesti tehdään viralliselle lomakkeelle (soita Martti/040-5584680 ). Protestimaksu 100 eur, maksetaan käteisellä, kun protesti luovutetaan kilpailusihteerille.

Kisakahvio                 

Kilpailussa ei ole kahviota. Makkarakoju ulkotiloissa; myynnissä makkaraa, lämmintä mehua ja kahvia, maksu käteisellä. Noudattakaa ostoksilla turvavälejä, myyntipisteellä myös käsidesi.

Pukeutuminen ja peseytyminen                                     

Kilpailualueella ei ole sisätiloja käytössä.

Palkintojen jako

Palkinnot voi noutaa Kuntotuvan edustalta 15 min tulosten julkistamisen jälkeen. Palkintojen määrä sarjoittain ilmoitetaan myöhemmin.

Ensiapupiste on kuntotuvan edustalla p.040-8651608. Myös lääkäri paikanpäällä.

 

Pääpalkintona MYL sarjassa Kivijärven Rakennuspalveluiden valmistama ja lahjoittama laavu!

 

Kysy majoitusta

Hannunkivi, Lomahoikka, Linnanmäki, Piispala.

Pientä purtavaa tarjoaa Matkabaari ja M-Markerketin huoltamo.

Valokuvaus

Järjestäjä valokuvaa tapahtumaa kilpailun aikana. Valokuvia käytetään vain kilpaurheiluun liittyen. Mikäli et halua kuvaasi mahdollisesti julkaistavan  mm. kilpailun kuvapankissa, voit ilmoittaa siitä soittamalla 044-4597872 tai sähköpostilla sini.hakkarainen [at] kivijarvi.fi.

 

 

 

Kivijärven Rakennuspalveluiden laavu