Ilmainen liikuntasalivuoro

Alkaa

liikuntasali

Sunnuntaisin klo 12-16 pääsee ilmaiseksi liikuntasaliin pelailemaan vaikka perheen tai ystävien kanssa ilmaiseksi.

Kokeiluajat ovat: 1.3. -31.5 ja 2.9-27.12. Jos vuoro osoittautuu toimivaksi sitä on mahdollista jatkaa.

Salin verhojen takana on vihreä saavi, jossa on pelivälineitä sählyyn, lentopalloon, koripalloon, jalkapalloon( futsal) ja sulkapalloon. Välineet on merkattu tekstillä : KVJ KUNTA. Saavin rivasta löytyy merkkausvihko ja A4-tasku, jossa on treeniohjeita. Treeniohjeita voi ilmaantua lisääkin, nyt ensimmäinen ohje liittyy salissa tehtävään loikkatreeniin. Käy rohkeasti kokeilemassa! Salissa siis voi tehdä muutakin kuntoa kehittävää toimintaa kuin pelata pelejä.

 

SÄÄNNÖT:

  1. Vuoron käyttöehto on, että merkkaat käynnistäsi nimen ja päivämäärän vihkoon (vihko pelivälinesaavissa kiinni).
  2. Alle 12-vuotiaalla täytyy olla aikuinen (yli 18v.) mukana.
  3. Välineet tulee ehdottomasti palauttaa käytön jälkeen takaisin saaviin       (saavissa lukee mitä välineitä siinä pitäisi olla ja kuinka paljon, välineissä lukee KVJ KUNTA, jos ei lue se ei kuulu saaviin).
  4. Kunnioitetaan toisia käyttäjiä.
  5. Asiaton käyttö/viat/puutteet ym. tulee ilmoittaa viipymättä vapaa-aikaohjaajalle : sini.hakkarainen(at)kivijarvi.fi / 044-4597872.

 

 

 

 

Toivon vuorolle runsaasti käyttöä.

 

Kivoja liikumishetkiä! J

Järjestäjä

kunta

Tapahtumat

Su 06.09
klo 12:00
Sunnuntaisin klo 12-...
To 24.09
klo 11:31
Kivijärven Spr:n osasto osallistuu nälkäpäivä keräykseen digitaalisesti (facebook,whats up,email) Facebook sivulla voit seurata kokonaistilannetta; nälkäpäivä keräyksessä. Hernekeiton myyntiä ei tänä...
Pe 16.10
klo 12:54
Keski-Suomen ELY-keskus ilmoittaa haettavaksi harkinnanvaraiset valtionavustukset vuodelle 2021 vesien hoidon ja kunnostuksen, vesitalouden ja vesiluonnonvarojen kestävän käytön sekä kalatalouden...
Su 01.11
klo 12:00
Parikisailut su 1.11. klo 12 kuntoradalla. Pelimuoto Alternate Shot. Kilpailu käydään muokatulla radalla. Payout 100 %. Sarjat avoin / seka Tarjolla makeaa mahan täydeltä. Tervetuloa joukolla mukaan!