Hae tuntiopettajan sijaiseksi!

Tainionmäen yhtenäiskoulussa on haettavana tuntiopettajan perhevapaan sijaisuus 1.8.2023 alkaen. Tehtävään sisältyy biologian, maantiedon ja ympäristöopin sekä kotitalouden tai muun oppiaineen opetusta yhteensä vähintään 16h/vko. Opetusta on luokille 6-9. Sijaista haetaan lukuvuoden 2023-2024 oppilastyöpäiviksi, mahdollisesti pidempään.

Haemme joukkoomme aktiivista ja yhteistyökykyistä opettajaa. Toivomme, että hakija hallitsee omien oppiaineidensa sisällöt ja tavoitteet, käyttää monipuolisia opetusmenetelmiä ja hallitsee sekä perinteisen että sähköisen oppimisympäristön käytön ja huomioi erilaiset oppijat opetuksessaan.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Mervi Isojärvi, mervi.isojarvi [at] kivijarvi.fi, puh. 044 4597 860.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Hakemus ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen mervi.isojarvi [at] kivijarvi.fi (mervi[dot]isojarvi[at]kivijarvi[dot]fi)  viimeistään 21.4.2023 klo 16. Kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Haastattelu voidaan pitää jo hakuaikana.

---- 

Kivijärven kunta sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa, Suomenselän alueella ja täältä löytyy myös Tainionmäen yhtenäiskoulu. Koulumme on äskettäin remontoitu ja meillä on noin 100 oppilasta. Opetusryhmät ovat pienet, oppilaat ovat yhteistyötaitoisia ja koulussamme on hyvä yhteishenki. Joko kiinnostuit? Tule meille töihin, pieneen ja vireään kouluyhteisöön!